X
تبلیغات
بازی تراوین

پی آر پی ( PRP ) یا پلاکت درمانی

پی آر پی یا سلول درمانی = راهی طبیعی برای افزایش سرعت درمان

پرسش و پاسخ درباره پی آر پی PRP

به بخش پرسش و پاسخ خوش آمدید
اگر در رابطه با پی آر پی PRP (پلاسمای غنی پلاکت) و دیگر مباحث مطروحه در وبلاگ سوالی دارید، برای راهنمایی و کمک به شما آماده ایم. سوال خود را در قسمت نظر وارد نمایید ، ما پاسخ کارشناسانه مربوطه را به طور مستقیم به ایمیلتان ارسال خواهیم کرد. اطلاعات شما به صورت خصوصی نزد ما خواهد ماند و فقط پرسش و پاسخ در سایت منتشر خواهد شد.
هزینه درمان با پی آر پی PRP چقدر است؟

هزینه هر جلسه درمان با پی آر پی PRP چهارصد و پنجاه هزار تومان به ازای هر کیت مصرفی است. در مورد سر 2-1 کیت، زیر چشم 1 کیت، جوان سازی صورت 3-2 کیت و هر مفصل زانو 1 کیت مورد نیاز است.

برای انجام پی آر پی PRP به چند جلسه درمان نیاز است؟

معمولا در یک دوره درمانی، بین یک تا سه جلسه پی آر پی PRP نیاز می باشد. عموما" فاصله کمتر از 3 ماه بین جلسات توصیه نمی گردد زیرا ظهور و تکمیل اثرات پی آر پی PRP آهسته می باشد.

برای کسی که ریزش موی ارثی داره و بخواد از روش پی آر پی استفاده کنه آیا PRP هیچ تاثیری روی موهای نازکش داره؟

بله، بهترین اثرات پی آر پی PRP در مورد ریزش موی ارثی دیده می شود و زودرس ترین اثرات آن کاهش ریزش و افزایش ضخامت موها ست.

آیا برای انجام پی آر پی PRP نیاز به انجام آزمایش یا تست خاصی دارم؟

خیر، هیچ آزمایشی قبل از انجام پی آر پی PRP مورد نیاز نیست.

پی آر پی PRP به چه صورت انجام می شود؟

روش کار به این صورت است که:

ابتدا حدود 13-8 سی سی از خون شما گرفته می شود. این کار بسیار شبیه به دادن یک آزمایش خون معمولی است. خون جمع آوری شده شما در داخل یک لوله که حاوی ژل پی آر پی ست ریخته می شود. سپس لوله، در دستگاهی به نام سانتریفوژ قرار می گیرد و حدود 10 دقیقه چرخانده می شود. نیروی گریز از مرکز دستگاه، اجزای خون شما را از هم جدا می کند. پلاکت ها ی تغلیظ شده هم از بقیه خون جدا می شوند. حالا PRP که شامل عوامل رشد فراوان و سلولهای بنیادی است، آماده استفاده می باشد. در مرحله آخر پی آر پی PRP به ناحیه مورد نظر تزریق می گردد.
در کدام موارد پی آر پی PRP منع مصرف دارد؟ آیا قبل از درمان با پی آر پی PRP انجام آزمایش خون لازم است؟ منظورم این است که آیا لازم است کیفیت خونم بررسی شود؟ اگر چنین است، چه آزمایشی؟
موارد منع مصرف درمان با پی آر پی PRP عبارتند از هر گونه عفونت فعال، حالت ضعف ایمنی، و یا عمل جراحی اخیر. هیچ تست خونی قبلی لازم نیست مگر آن که به یک بیماری خونی مشکوک باشیم.
من 26 سالمه تارهای موهام خیلی نازکه و برای همین هم موهام رو خیلی کم پشت نشون میده میخواستم بپرسم روش prp برای من مناسب است و ایا این روش دائمی است یا خیر؟ ضمن اینکه رشد موهام هم خیلی کم شده.
پراکندگی ریزش مو باید مشخص شود. به خصوص در ریزش تمامی سر باید مشکلات ضمینه ای مانند کمبود های تغذیه ای را در نظر داشت. ولی به طور کلی پی آر پی روشی دائمی ست و اولین اثرات آن کاهش ریزش و ضخیم شدن موهاست.
سلام ، من در حال بررسی درباره تزریق PRP برای پای خودم می باشم. من کم خونی فقر آهن دارم و با اندک فعالیت دچار سرگیجه می شوم. من می دانم که کم خونی فقر آهن یک اختلال خونی است. آیا افراد می توانند با هر نوع کم خونی پی آر پی PRP را تزریق کنند؟
کم خونی فقر آهن در بیمارانی که قصد انجام پی آر پی PRP را دارند، مشکلی نیست. درمان پی آر پی PRP شامل جدا کردن پلاکت و پلاسما از خون است. کم خونی فقر آهن تنها سلول های قرمز خون را گرفتار می کند در حالی که در پی آر پی PRP تنها از پلاسما و پلاکت استفاده می شود. لذا این نوع خاص از کم خونی، دلیل منع انجام عمل پی آر پی PRP نیست. 
با سلام و خسته نباشید و تشکر پیشاپیش از راهنمایی شما. با توجه به اینکه این روش جدید است چگونه می توان از نداشتن عوارض طی طولانی مدت اطمینان داشت؟ برای چه الگوهای ریزش مویی موثر است؟ تاثیر این روش تا چه مدت باقی خواهد ماند؟ در بخش معایب نوشته بودید نیاز به 6 ماه تا یک سال درمان دارد آیا منظور شما درمان پیش از انجام PRP و به روشهایی غیر از آن مثلا مصرف دارم و محلولهای موضعی است و یا همین انجام مکرر PRP مدنظر شما بوده است؟
من دختری 27 ساله هستم که تاج سرم کم پشت است در سالهای گوناگون از روشهای مختلفی چون محلول ماینوکسیدیل، و یا پارسال از زاندروکس و اکوفان اسـتفاده کرده ام اما با قطع زاندروکس (5 ماه پیش) همه چیز به حالت اول خود برگشت (هنوز اکوفان می خورم) آیا می توانم با اطمینان از PRP استفاده کنم؟
سلام. ممنون
این روش در حدود 20 سال است که در دنیا در حال بررسی ست و در این مدت هیچ گونه عارضه و عواقب سوئی گزارش نشده است.
این روش در تمام الگوهای ریزش مو به جز آلوپسی اسکار می تواند موثر باشد. برای اطلاعات بیشتر در مورد انواع ریزش مو به لینک زیر مراجعه فرمایید:
http://prptreatments.blogsky.com/1390/07/23/post-3
پی آر پی روش کند اثری می باشد و برای شروع اثرات خود به حداقل یک ماه زمان نیاز دارد. حتی در برخی گزارشات رویش مجدد بعد از گذشت 9 ماه مشاهده شده است. 
به نظر بنده شما با اطمینان خاطر می توانید از روش پی آر پی استفاده کنید. 
آیا استفاده از پی آر پی PRP برای اهداف زیبایی به سن بستگی دارد؟
درمان پی آر پی PRP  برای هر کس، بدون در نظر گرفتن سن مفید است. 
آیا پی آر پی PRP دارای اثرات دراز مدتی بر روی جای زخم جراحی صورت مربوط به 30 سال گذشته می باشد؟ 
در حال حاضر هیچ گونه نتایج مطالعاتی برای تعیین اثرات دراز مدت پی آر پی بر روی آثار زخم جراحی وجود ندارد. معمولا بهترین رویکرد به اسکار صورت، ترمیم جراحی ( به خصوص در همراهی با پی آر پی PRP )  و یا درمان با لیزر فرسایشی مانند اربیوم یا CO2 خواهد بود. 
می خواهم برای گرفتن اطلاعاتی راجع به پی آر پی PRP، از شما سوالاتی داشته باشم، من 34 سال دارم و چین و چروک هایی در صورتم دارم که عمیق نیست ، به علاوه از حلقه سیاه و پف کرده زیر چشم هایم که به مرور زمان افزایش یافته، رنج می برم. به نظر من، پیشگیری بهتر از درمان است، بنابراین با توجه به سن و سال من، آیا من کاندید خوبی برای انجام عمل پی آر پی PRP هستم؟ آیا درمان PRP برای چین و چروک به اندازه بوتاکس موثر است؟ و به عنوان آخرین سوال ، طول اثر پی آر پی چقدر است؟ به عنوان مثال بوتاکس باید درحدود 6 ماه بعد تکرار شود،  در موردپی آر پی PRP چگونه است؟ 
پی آر پی PRP به عنوان یک اقدام پیشگیرانه نیز مفید است. بر خلاف بوتاکس، درمان پی آر پی PRP ایجاد یک واکنش التهابی می کند که بخشی از فرایند جوان سازی ست. بیماران باید آگاه باشند که انتظار می رود مقداری از تورم در صورت برای 24-72 ساعت پا برجاست. ممکن است برای افزایش اثرات، تکرار درمان حدود 2-3 ماه بعد نیاز باشد. اثرات پی آر پی برای 1 تا 4 سال ماندگاری دارد و با افزایش سن و بالبع اثرات پیری بر ظاهر فرد، نیاز به تکرار عمل خواهد بود.بدیهی ست هر فرد، خصوصیات منحصر به فرد خود را دارد و تواتر درمان بر این اساس مشخص می شود
سلام من روی صورتم جای جوش عمیق وغیرعمیق دارم که قبلا 3بارلیزرفراکشنال کردم ولی هنوزنیازبه درمان دارم به نظرشمابرای ادامه لیزربهتره یاپی آرپی؟
هزینه پی ارپی برای 2طرف صورت چقدراست؟
منظورازیک کیت یک سرنگ است؟(شمادرقسمتهایی از سایت نوشته بودیدپی آرپی دائمیست؟اماتواین قسمت گفتید1تا4سال)یعنی برگشت دارد؟یاعمریست؟

 لیزر فراکشنال یکی از روش های خوب و موثر در کاهش اثرات آکنه می باشد. به نظر بنده در انتخاب اولین روش یرای درمان این ضایعه، پی آر پی ارجح است زیرا عوارض احتمالی لیزر را نداشته و نیاز به مراقبت بعدی ندارد. همچنین پی آر پی یک روش کاملا طبیعی ست. می توان لیزر و پی آر پی را در همراهی هم استفاده کرد. این کار نتایج بسیار خوبی را به دنبال خواهد داشت. 

هزینه به وسعت منطقه و بالطبع تعداد کیت مصرفی بستگی دارد. هزینه هر کیت در صفحه مربوطه آمده است. 

منظور از کیت لوله های مخصوصی ست که خون در آن ریخته شده و توسط ان پلاکت را جدا می کنند . برای اطلاعات بیشتر این لینک را مطالعه بفرمایید

http://prptreatments.blogsky.com/pages/prp-kit/

اثرات پی آر پی در مورد جوان سازی صورت و جای جوش دائمی ست. منظور از 1-4 سال این است که با افزایش سن، پوست هم حالت پیرتری به خود می گیرد و برای برگرداندن آن به حالت قبل، می توان پی آر پی را تکرار کرد. در واقع پی آر پی روند پیری را متوقف نمی کند ولی در ظاهر فرد، زمان را به عقب بر می گرداند.  

 آیا پی آر پی PRP  در درمان استئو پنی موثر است؟  

متاسفانه باید بگویم "نه". من در مورد استفاده از پی آر پی PRP برای استئوپنی و یا از دست دادن تراکم استخوان آگاهی ندارم. اجرای دستورات پزشکتان و ایجاد برخی تغییرات در شیوه زندگی می تواند اثرات خوبی در استئوپنی استخوان داشته باشد. یک رژیم غذایی متعادل و ورزش منظم می تواند سرعت از دست دادن تراکم استخوان را کاهش بدهد و در نتیجه استئوپنی  را به تاخیر انداخته و از پوکی استخوان جلوگیری کند. پی آر پی PRP  در درمان صدماتی مانند پارگی تاندون و رباط موثر است، اما تراکم استخوان یک موضوع کاملا متفاوت است

من دچار آرتریت مفصل ران راست هستم. بنده اصلا تمایلی به عمل جراحی ندارم  در نتیجه به دنبال روش های جایگزین می گردم. آیا پی آر پی PRP برای مشکلات مفصل ران مناسب است؟ 

 بله ، اما در واقع این به شدت آرتریت شما بستگی دارد. هر بیمار پاسخ متفاوتی به درمان با پی آر پی PRP می دهد و اغلب شدت مشکل زمینه ای، تعیین کننده چگونگی تاثیر درمان PRP خواهد بود

بعد از انجام پی آر پی PRP برای جوان سازی پوست، ازچه داروها و ویتامین هایی باید  اجتناب شود؟ 

از آسپرین قطعا باید برای 10 روز قبل از درمان و حداقل به مدت 2 روز پس از درمان به دلیل تاثیر آن بر پلاکت ها اجتناب شود. علاوه بر این باید از داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی به مدت 5 روز قبل از درمان پرهیز شود. مکمل هایی مانند ویتامین E را نیز نباید مصرف شود.

جمعه 18 آذر‌ماه سال 1390 08:37 ق.ظ
الف.
با سلام و خسته نباشی و تشکر پیشاپیش از راهنمایی شما. با توجه به اینکه این روش جدید است چگونه می توان از نداشتن عوارض طی طولانی مدت اطمینان داشت؟ برای چه الگوهای ریزش مویی موثر است؟ تاثیر این روش تا چه مدت باقی خواهد ماند؟ در بخش معایب نوشته بودید نیاز به 6 ماه تا یک سال درمان دارد آیا منظور شما درمان پیش از انجام PRP و به روشهایی غیر از آن مثلا مصرف دارم و محلولهای موضعی است و یا همین انجام مکرر PRP مدنظر شما بوده است؟
من دختری 27 ساله هستم که تاج سرم کم پشت است در سالهای گوناگون از روشهای مختلفی چون محلول ماینوکسیدیل، و یا پارسال از زاندروکس و اکوفان اسـتفاده کرده ام اما با قطع زاندروکس (5 ماه پیش) همه چیز به حالت اول خود برگشت (هنوز اکوفان می خورم) آیا می توانم با اطمینان از PRP استفاده کنم؟
پاسخ:
سلام. ممنون
این روش در حدود 20 سال است که در دنیا در حال بررسی ست و در این مدت هیچ گونه عارضه و عواقب سوئی گزارش نشده است.
این روش در تمام الگوهای ریزش مو به جز آلوپسی اسکار می تواند موثر باشد. برای اطلاعات بیشتر در مورد انواع ریزش مو به لینک زیر مراجعه فرمایید:
http://prptreatments.blogsky.com/1390/07/23/post-3
پی آر پی روش کند اثری می باشد و برای شروع اثرات خود به حداقل یک ماه زمان نیاز دارد. حتی در برخی گزارشات رویش مجدد بعد از گذشت 9 ماه مشاهده شده است.
به نظر بنده شما با اطمینان خاطر می توانید از روش پی آر پی استفاده کنید .
جمعه 25 آذر‌ماه سال 1390 08:22 ق.ظ
زهره
باسلام من روی صورتم جای جوش عمیق وغیرعمیق دارم که قبلا 3بارلیزرفراکشنال کردم ولی هنوزنیازبه درمان دارم به نظرشمابرای ادامه لیزربهتره یاپی آرپی؟
هزینه پی ارپی برای 2طرف صورت چقدراست؟
منظورازیک کیت یک سرنگ است؟(شمادرقسمتهایی از سایت نوشته بودیدپی آرپی دائمیست؟اماتواین قسمت گفتید1تا4سال)یعنی برگشت دارد؟یاعمریست؟
پاسخ:
سلام
لیزر فراکشنال یکی از روش های خوب و موثر در کاهش اثرات آکنه می باشد. به نظر بنده در انتخاب اولین روش یرای درمان این ضایعه، پی آر پی ارجح است زیرا عوارض احتمالی لیزر را نداشته و نیاز به مراقبت بعدی ندارد. همچنین پی آر پی یک روش کاملا طبیعی ست. می توان لیزر و پی آر پی را در همراهی هم استفاده کرد. این کار نتایج بسیار خوبی را به دنبال خواهد داشت.

هزینه به وسعت منطقه و بالطبع تعداد کیت مصرفی بستگی دارد. هزینه هر کیت در صفحه مربوطه آمده است.

منظور از کیت لوله های مخصوصی ست که خون در آن ریخته شده و توسط ان پلاکت را جدا می کنند . برای اطلاعات بیشتر این لینک را مطالعه بفرمایید

http://prptreatments.blogsky.com/pages/prp-kit/

اثرات پی آر پی در مورد جوان سازی صورت و جای جوش دائمی ست. منظور از 1-4 سال این است که با افزایش سن، پوست هم حالت پیرتری به خود می گیرد و برای برگرداندن آن به حالت قبل، می توان پی آر پی را تکرار کرد. در واقع پی آر پی روند پیری را متوقف نمی کند ولی در ظاهر فرد، زمان را به عقب بر می گرداند.
سه‌شنبه 29 آذر‌ماه سال 1390 11:05 ق.ظ
با سلام وتشکرازجواب سریع وکاملتان.میشه بگید برای جای جوش عمیق prpموثرتره یاساب سیژن؟
هزینه کدام کمتراست؟
درمورد روش ساب سیژن توضیح میدیدیامقاله میذاریدآیااین هم مثل prpبه صورت تزریق است؟لطفابگیدهزینه آن برای کل صورت چقدراست؟
چهارشنبه 17 اسفند‌ماه سال 1390 08:10 ق.ظ
سامیار
سلام.من پسری 20 ساله هستم ریزش موی ارثی در ما وجود داره.الان حدود 3 ساله من متوجه شدم که ریزش مو دارم و در حال حاضر شقیقه هام حدود 3 سانت عقب رفته یعنی این نواحی کامل تاس شده.
آیا prp میتونه به رشد مجدد موهای ریخته ام کمک کنه؟
هزینه این قسمت حدودا چقدر میشه؟
آیا درمان قطعیه و در صورت رشد مجدد موهای تازه امکان ریزشش در مدت زمان آن وجود دارد؟
آیا prp در قسمت هایی از سر که هیچوقت پیاز در آن وجود نداشته مثلا جلو تر از خط موهای طبیعی هم موثره؟
پاسخ:
سلام
بله پی آر پی این قابلیت را دارد
هزینه در هر جلسه 450 هزار تومان است و ممکن است تا 4 جلسه نیاز به درمان داشته باشد
در 90 در موارد پاسخ به درمان وجود دارد. موهای قبلی و جدید در خطر ریزش قرار دارند و باید با روش مزوتراپی از آن پیشگیری نمود
خیر پی آر پی فقط در نواحی دارای پیاز قبلی مو عمل می کند
موفق باشید
سه‌شنبه 15 فروردین‌ماه سال 1391 02:51 ق.ظ
احمد
سلام و ممنون بابت کمکتون ،من پارسال 2 بار کاشت مو در 2 موسسه انجام دادم 29 سالمه و تقریبا از کاشتم راضیم ولی موهام همچنان ریزش داره و البته قسمت جلو موهام چون کاشت داشتم شکر خدا خیلی بهترن ولی بالای سرم کم پشت هست و نازک و رشد موهام از یه اندازه ای بیشتر نمیشه الانم حدود 8 ماهی میشه فیناستراید میخورم حالا سوالم اینجاست که میخوام PRP انجام بدم آیا مصرف فیناستراید را باید قطع بکنم؟ (فیناستراید هم تقریبا ریزش موهامو کمتر کرده) آیا بعد از PRP باید بازم فیناستراید مصرف بکنم؟ آیا PRP مشکلی برای موهای کاشته شدم ایجاد نمیکنه؟ و چند کیت لازم هست و آیا شما در استان هرمزگان پزشک خاصی را مد نظر دارین برای انجام PRP ؟ مرسی
پاسخ:
سلام
خیر، مصرف فیناستراید با پی آر پی تداخلی ندارد و می توانید استفاده کنید
پی آر پی مشکلی برای موهای کاشته شده ندارد و حتی آنها را تقویت خواهد کرد.
یک کیت برای شما کافیست
متاسفانه از همکاران در استان هرمزگان بی اطلاعم
موفق باشید
چهارشنبه 16 فروردین‌ماه سال 1391 03:37 ق.ظ
shahab
سلام میخواستم بدونم آیا بیمه هزینه prp موی سر را پشتیبانی میکنه؟
prp در ریزش موی ارثی رویش مجدد هم داره؟
یعنی موها توسط درمان prp مثل اول پرپشت میشه؟
آدرس دقیق کلینینک شما کجاست؟
برای تشخیص یک پزشک خوب برای انجام عمل prp چه پیشنهادی میکنید؟
ببخشید زیاد سوال پرسیدم آخه تو همین روزا میخوام موهامو prp کنم.
پاسخ:
سلام
خیر معمولا بیمه ها این روش پوشش نمی دهند. در هر حال توصیه می کنم با شرکت بیمه خود مشاوره کنید.
بله در ریزش موی ارثی هم موثر و پرپشت کننده است
آدرس ما را در بخش تماس با ما سایت www.mediran.info بیابید.
در صورت تمایل جهت مشاوره ی بیشتر با ما تماس بگیرید.
موفق باشید
سه‌شنبه 16 خرداد‌ماه سال 1391 02:49 ب.ظ
ستاره
سلام.من دختری 27 ساله هستم دوساله از دردزانو رنج میبرم گفتند نرمی غضروفه یه دکتر دیگم گفته انحراف کشکک دارم قول داده با کفشی که برام تجویز کرده خوب میشم یعنی با اسکن کردن پاهام مخصوص خودم کفش داده.می خواسستم بدونم من اگه پی آر پی انجام بدم خوب میشم میتونم چهارزانو روی زمین بشینم یا از پله راحت بالا پایین بشم.چون در حال حاظر هیچ کدام از این کارها رو نمی تونم انجام بدم خواهش میکنم راهنماییم کنین.مرسی
پاسخ:
سلام
در ایران گزارشات کافی در این مورد وجود ندارد ولی پزشکان اروپایی و امریکایی نتایج مثبتی را در درمان کوندرومالاسی توسط پی آر پی گزارش کرده اند.
موفق باشید
جمعه 19 خرداد‌ماه سال 1391 01:26 ب.ظ
hale
باسلام و خسته نباشید
آیا می توان در بیماران دیابت نوع 2 برای جوان سازی پوست از روش پی.آر.پی استفده کرد؟
در غیر اینصورت چه روشی را مناسب می دانید؟
پاسخ:
سلام
به خصوص در بیمارا ن دیابتی کنترل نشده توصیه نمیکنم
در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر از طریق شماره های بخش "تماس با ما" وبگاه www.mediran.info با ما تماس بگیرید
موفق باشبد
سه‌شنبه 20 تیر‌ماه سال 1391 04:55 ب.ظ
من مدت 12 سال است که بیماری vitiligo دارم. آیا
prp میتواند برای درمان یا استتار لکه ها مؤثر باشد .تجمع لکه ها در قسمت روی پا وانگشتان دست می باشد.

با تشکر
پاسخ:
سلام
شواهدی از اثر بخشی پی آر پی در این مورد وجود ندارد و توصیه هم نمی کنم.
موفق باشید
سه‌شنبه 20 تیر‌ماه سال 1391 11:56 ب.ظ
ش
ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما استاد عزیز . سوال که بنده داشتم اینه که برای انجام عمل prp محدوده سنی خاصی ( منظور حداقل ) وجود داره ؟؟ مثلا من که 17 سالمه و مدتیه که به شدت مو هام نازک شده و شروع به ریزش کرده ( به طوری که در زیر نور معمولی تا اواسط پوست سرم کاملا پیداست ) انجام prp موءثره ؟؟ با تشکر . * موفق باشید *
پاسخ:
سلام
بعد از سن 12 سالگی تقریبا محدودیت سنی برای انجام پی آر پی وجود ندارد
موفق باشید
پنج‌شنبه 22 تیر‌ماه سال 1391 03:11 ب.ظ
فریده رضوی
سلام از مطالب مفید تون متشکرم اگر بعداز prpیکی دوتا ویتامین e مصرف شده باشه آیا اثرآن دیگه از بین میرود؟ آیا prp برای لکه های تیره زیر بغل یا برای لکه های سفید(پیسی)قابل استفاده است در صورت امکان برای هر کدام توضیح دهید متشکرم
پاسخ:
سلام
مصرف ویتامین e اثرات پی آر پی را کاهش می دهد ولی کاملا از بین نمی برد. پی آر پی در مورد لکه های تیره ممکن است موثر باشد ولی در پیسی یا ویتیلیگو توصیه نمی شود.
موفق باشید
پنج‌شنبه 22 تیر‌ماه سال 1391 03:15 ب.ظ
فریده رضوی
سلام اگر قبل از prpآسپرین مصرف کرده باشیم چه اتفاقی خواهد افتاد آیا prp بیاثر خواهد شد
پاسخ:
سلام
اثرات کم می شود ولی کاملا از بین نمی رود
موفق باشید
چهارشنبه 29 شهریور‌ماه سال 1391 02:51 ب.ظ
سودابه
باسلام میخاستم بدونم ژی ار ژی در مورد مشکل مفصل ران تاثیر داره یانه ؟ برادر من مشکل مفصل لگن داره وگفتن در سن بالا باید تعویض مفصل بشه آیا با ژی ار ژی درمان میشود ؟
پاسخ:
سلام
توصیه می کنم پاسخ این سوال را از پزشک ارتوپد برادرتان بخواهید ولی پی آر پی قابلیت تزریق در مفصل ران را دارد.
موفق باشید
پنج‌شنبه 27 مهر‌ماه سال 1391 07:43 ب.ظ
نسرین
سلام دکتر جان.خسته نباشید باتشکر از ایجاد سایتی جهت پاسخگویی به سوالات .من 35 ساله هستم وفرم صورتم کاملاگرد هست وحساسیت شدیدی نسبت به خط خنده ای که درحال عمیق شدن ( مخصوصادو طرف بینی ام حالت گود رفتگی زیاد وخطوط خنده تقریبا نیمه عمیق شده)پارسال 2بار چربی تزریق کردم اما بیشتر گونه های من ولپم پر شد ولی خط خنده متاسفانه باوجود اینکه از دوطرف چانه ام چربی تزریق شد باز هیچ تغییری نکرد.سوال من از شما1_آیا PRPمیتونه این مشکل منو برطرف کنه یاخیر؟2-بهترین محل جهت تزریق چربی همراه با PRPبرای رفع این مشکلم حدودا کدوم ناحیه از صورتم باشه بهتره ؟3-برای گرفتن نتیجه ی مطلوب قیل از PRPچه اقداماتی لازمه انجام بدم؟ پیشاپیش از بذل عنایت شما سپاسگذارم.در پناه حق سلامت باشید.
پاسخ:
سلام
برای پاسخ به سوالات شما نیاز به مشاوره حضوری می باشد.
موفق باشید
www.mediran.info
یکشنبه 7 آبان‌ماه سال 1391 05:07 ب.ظ
احسان
سلام
من 24 سالمه و تقریبا از 20 سالگی به بعد ریزش مو دارم و هر سال از حجم موهام کم میشه.میخواستم بدونم prp واسه من موثره یا نه؟ و اینکه امکان رشد مجدد موها و پر پشت شدن مو داره
با تشکر
پاسخ:
سلام
بله پی آر پی قابلیت کمک به مشکل شما را دارد.
در صورت تمایل با ما تماس بگیرید.
موفق باشید
www.mediran.info
پنج‌شنبه 11 آبان‌ماه سال 1391 10:25 ق.ظ
حسین-ک
باسلام من پسری ۲۶ساله هستم قبلا جهت ریزش مو ازماینوکسیدیل وفیناستراید(بانظرپزشک) استفاده کردم ولی بعدازقطع آن باز دچارریزش موشده ام. طی انجام یک آزمایش هورمونی خون مشخص شد تستوسترون خون من ازحدمجاز بالاتراست .آیا باتوجه به تستوسترون بالای خون من بعدازانجام prpبازهم دچار ریزش مومی شوم؟
پاسخ:
سلام
بله و باید اثر تستوسترون بر روی پیازهای موی شما خنثی شود.
موفق باشید.
شنبه 2 دی‌ماه سال 1391 04:48 ب.ظ
حامد
سلام اقای دکتر من 38سال دارم وچند بار زیر چشمم را بوتاکس کردم تاتقریبا بیست روز قبل که prp انجام دادم برا قسمتهایی از سرم که احساس میکردم کم پشت شده من از دکترش خواستم اضافه اش رو زیر چشمم تزریق کنه که اونم انجام داد حالا موهام که هیچ اثری تا الان نداشته وتقریبا نا امیدم که اثر بکنه وزیر چشمم هم احساس میکنم اثر بوتاکس رو هم از بین برده ایا این دو بوتاکس و پی ار پی رو نمیشه با هم انجام داد ویا اینکه ممکنه بعدا اثر کنه در کل برا زیر چشم و سر چقدر زمان رو فکر میکنید باید بگذره
پاسخ:
سلام
اگر آماده سازی پی آر پی به روش صحیحی باشد، برای تزریق در سر و زیر چشم هر کدام یک کیت لازم است و کمتر از این میزان اثربخشی چندانی نخواهد داشت.
هر چند محل اثر پی آر پی و بوتاکس با یکدیگر متفاوت است ولی تزریق همزمان آنها را توصیه نمی کنم. پی آر پی و بوتاکس هر کدام بر روی چروک های خاصی تاثیر گذارند.
موفق باشید
چهارشنبه 20 دی‌ماه سال 1391 03:28 ب.ظ
فرزانه همتی

باسلام
لطفاْ من را راحنمائی کنید من دیروز جواب آزمایشم را گرفتم ژلاکت خونم پایین بود تا یک یا ژش تقریباْ هر سال ۲ با خون می دادم آیا این موضع باعث شده ژلاکت خون ژائینم بیاید یا نه ؟ قرار بود هفته بعد هم خون بدهم آیا این کار اشتباده است یا برعکس؟
لطفاْ راهنمایی کنید چه باید کرد ؟
قبلاْ از راهنمایی شما کمال تشکر را دارم .
پاسخ:
سلام
در صورتی که خون دادن باعث کمبود ویتامین ها و مواد مغذی در بدن شما شود، می تواند عامل کمبود پلاکت هم گردد که البته با جبران این مواد، قابل برگشت است.
موفق باشید
دوشنبه 23 بهمن‌ماه سال 1391 03:21 ق.ظ
رنگین
با سلام
من دختری 27 ساله ام که دچار کم مویی شدید میباشم همیشه اطرافیان بهم میگفتن علتش حتما ارثی هست اما من امسال به دکتر مراجعه و طی آزمایشاتی تشخیص دادن پلاکت خونم ضعیفه و باید prp بشم.تا الان دوبار prp انجام دادم.دوماه ازش گذشته نمیدونم نتیجه میگیرم یا. . .
منتظر راهنمایی شما هستم
با تشکر
پاسخ:
سلام
سلام. البته پلاکت درمانی قابلیت تقویت موهای شما را دارد ولی کمبود پلاکت مستقیما بر روی کم مویی تاثیری ندارد.
توصیه به مشاوره حضوری برای شما دارم
در صورت تمایل با ما تماس بگیرید
www.mediran.info
چهارشنبه 25 بهمن‌ماه سال 1391 01:38 ب.ظ
سحر
با عرض سلام و خسته نباشید
میخواستم بدونم که آیا PRP برای کبودی زیر چشم در مورد کسانیکه مبتلا به بیماری آرتریت روماتوئید(لوپوس)هستند خطری دارد؟و آیا در مورد کبودی زیر چشم تاثیر خواهد داشت یا خیر خواهش میکنم جواب سوالمو در مورد لوپوس هرچه زودتر بدید
خیلی ممنون از زحمتتون
پاسخ:
سلام
در مورد لوپوس اصلا توصیه به انجام پی آر پی ندارم
روش های موثر و کاملا امنی برای این منظور وجود دارد
در صورت تمایل با ما تماس بگیرید
www.mediran.info
جمعه 4 اسفند‌ماه سال 1391 08:59 ب.ظ
سیما
سلام .خانمی هستم 45 ساله ویتامین e و عصاره گیاه مغربی مصرف میکنم میتوانم prp روی صورت انجام بدهم؟؟؟
پاسخ:
سلام
این ویتامین و عصاره اثرات پی آر پی را کاهش خواهد داد
موفق باشید
جمعه 4 اسفند‌ماه سال 1391 09:03 ب.ظ
برای افتادگی گونه و گودی دور چشم مفید هست لطفا توضیح دهید؟ بعد از تزریق میتوان به کار های روزمره پرداخت؟
پاسخ:
سلام
پی آر پی برای افتادگی گونه مفید است ولی گودی چشم نیاز به تزریق چربی یا هیالورونیک دارد
پس از تزریق بلافاصله می توانید به کارهای روزمره خود بپردازید
موفق باشید
شنبه 5 اسفند‌ماه سال 1391 04:00 ب.ظ
پوران علیشاهی
سلام برای چروک زیر چشم پی آر پی بهتر است یا تزریق چربی و هزینه پی ار پی برای هر دوچشم چقدر می شود و کجا باید مراجعه کنم .
پاسخ:
سلام
برای این منظور پی آر پی روش مناسب تریست
هزینه برای هر دو چشم 450 هزار تومان است
در صورت تمایل از بخش "تماس با ما" در وبگاه www.mediran.info هماهنگ فرمایید.
موفق باشید
سه‌شنبه 22 اسفند‌ماه سال 1391 11:31 ب.ظ
سارا
با سلام وخسته نباشید زنی ۳۱ ساله هستم که هم دچار ارتریت خفیف مفاصل انگشتان دستم هستم و هم رگهای پشت دستم به علت نازک شدن پوست دست به شدت برجسته و مشخص است و همین ظاهر نا زیبایی به دستم داده و آن را بسیار پیر نشان می دهد می خواستم راهنمایی بفرمایید که آیا انجام prp برای من مفید خواهد بود و چقدر هزینه خواهد داشت با تشکر
پاسخ:
سلام
بله پی آر پی در جوان سازی پوست دست بسیار موثر است
هزینه هر جلسه پلاکت درمانی 450 هزار تومان است
موفق باشید
پنج‌شنبه 24 اسفند‌ماه سال 1391 10:35 ق.ظ
مسعود
با درود فراوان میخواستم بپرسم بعد از تزریق در پوست سر و انجام پی ار پی چه مراقبت هایی لازمه و آیا باید به طور مرتب زیر نظر شما باشیم یا خیر؟
پاسخ:
سلام
مراقبت خاصی نیاز ندارد
فقط بهتر است تا روز بعد استحمام نشود و مصرف هر دارویی را با پزشک پی آر پی کننده هماهنگ فرمایید
موفق باشید
دوشنبه 28 اسفند‌ماه سال 1391 09:41 ق.ظ
z
با سلام،
من فردا برای prp مو وقت گرفتم اما هنوز مطمئن نیستم که برم یا نه، چون با توجه به شماره نظام پزشکی آقای دکتر متوجه شدم دکترای عمومی دارند،اگه امکان داره راهنماییم کنید به نظر شما این کار توسط یک دکتر عمومی امکان پذیره یا نه باید حتما زیر نظر متخصص باشه؟
پاسخ:
سلام
بله. تمام پزشکان در صورت گذراندن دوره های مربوطه قادر به انجام این عمل هستند
موفق باشید
شنبه 3 فروردین‌ماه سال 1392 02:55 ق.ظ
شفق ارج
با سلام من 27 سالمه و1سال قبل جراحی پلک پایین انجام دادم اما متاسفانه محل برش اسکار برجسته داده. میخواستم بدونم (با توجه به اینکه آگاهم که جای زخم هیچ گاه به طور کامل برطرف نمیشه ) برای بهبود وضعیت اسکار زیر چشم چه راه حل هایی وجود دارد؟ تزریق prp تا چه حد موثره؟ لیزر چطور؟ و آیا این روشها برای زیر چشم خطری نداره؟
پاسخ:
سلام
برای این منظور روش های مختلفی از جمله: جراحی مجدد، استفاده از داروهای موضعی ترمیم کننده، لیزر، میکرودرم ابریژن ، پی آر پی و آر اف وجود دارد. پی آر پی هم برای ترمیم اسکار ها روش خوبیست.
در صورت رعایت مراقبت های مربوطه خطری ندارند.
موفق باشید
دوشنبه 2 اردیبهشت‌ماه سال 1392 04:43 ب.ظ
صابر
با سلام
می خواستم بدانم prp برای ارتروز زانو مفید است وتوان ترمیم غضروف از دست رفته را دارد.
با تشکر .
پاسخ:
سلام
در آمارهایی که در مقالات خارجی در طی 20 سال گذشته آمده است ( مطابق با نتایجی که ما گرفته ایم )، بر این نکته تاکید گشته که پی آر پی درد ناشی از آرتروز را به وضوح کاهش داده است. با اطلاعاتی که از عملکرد پلاکت موجود است به نظر می رسد این کاهش درد به دلیل ترمیم غضروف های مفصلی باشد. پس به نظر بنده پاسخ سوال شما مثبت است.
موفق باشید
شنبه 21 اردیبهشت‌ماه سال 1392 12:04 ب.ظ
شوریده
با سلام
مادر من 87 ساله با سابقه 47 سال آرتروز و درد شدید مفاصل می باشند حدوداً 5 سال قبل کله سیستکتومی شده اند و در حال حاضر به دلیل دیابت متفورمین، گلی بنگلامین،سیمواستاتین و لوزارتان مصرف می کنند. سابقاً دیکلوفناک نیز مصرف می کردند با این مشخصات آیا انجام روش پی آرپی برای ایشان امکان پذیر است؟ خطری متوجه ایشان نیست؟با تشکر
پاسخ:
سلام
در صورتی که دیابت در والده محترم شما عارضه دار نشده باشد ( مانند زخم های دیابتی ) ایشان می توانند از این روش بهره ببرند
در صورت تمایل جهت مشاوره تلفنی با ما تماس بگیرید
موفق باشید
www.mediran.info
دوشنبه 6 خرداد‌ماه سال 1392 02:27 ب.ظ
مهرانا
سلام. من حدود 9 ماهه که برای ریزش مو هام وکم پشت بودنشون دارو مصرف میکنم و 4 با ر مزو تراپی انجام دادم.
میخواستم بدونم اگر این روش رو ادامه بدم بهتر هست یا prpانجام بدم؟
البته از این روش مقداری تاثیر دیدم ولی جاهایی از سرم تقریبا خالیه و نگرانم که این روش تاثیر محسوس نداشته باشه.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
پاسخ:
سلام
جلسات کامل مزوتراپی 12 جلسه می باشد و اگر در 4 جلسه متوجه تاثیرات آن شده اید، جلسات خود را کامل کنید

پی آر پی را جهت رویش مجدد موها می توانید تا 4 جلسه انجام دهید. البته این منوط به پاسخ حداقل 20درصدی بعد از جلسه اول می باشد
فواصل جلسات باید 2 ماه باشد
یکشنبه 26 خرداد‌ماه سال 1392 03:24 ب.ظ
پروین
با سلام
بنده 23 سال سن دارم و مدت یکماه میشود زیر چشم خود را به دلیل سیاهی و چین وچروک prpکرده ام کبودی زیر چشم چند برابر شده است با دکتر خود در میان گذاشته ام ولی ایشان می فرمایند که تا 4 ماه دیگه جواب میدهد آیا حرف ایشان درست است یا خیر؟لطفاًراهنماییم فرمایید.
پاسخ:
سلام
بله برای ظهور اثرات پی آر پی به حداقل 4 ماه زمان نیاز می باشد
یکشنبه 9 تیر‌ماه سال 1392 08:49 ق.ظ
افشین
ایا روش prp از لحاظ پزشکی کاملا تائید شده ؟
ایا هیچ گونه عوراضی مثل لختگی خون ندارد ؟
پاسخ:
اثرات این روش در بسیاری از حوزه های پزشکی ثابت شده است و شما می توانید نتایج بررسی ها و مقالات مربوط به آن را با جستجو در منابع پزشکی خارجی در وب پیدا نمایید
عوارض پی آر پی بخصوص عارضه ذکر شده بسیار نادر است
چهارشنبه 12 تیر‌ماه سال 1392 12:06 ق.ظ
بهار
سلام.خسته نباشید/خواهشا منو راهنمایی کنید.دختری دارم 17 ساله که ژنتیکی و به خاطر ازدواج فامیلی ما موهای خیلی نازک و کم پشتی داره در حدی که کف سرش مشخصه و از این بابت خیلی ناراحته.آیا با این روشPRP میشه امیدی داشت که موهاش پر پشت و ضخیم بشه؟تا به حال کسی این کارو کرده؟ ممنون
پاسخ:
سلام
در مواردی که از بدو تولد موها نازک و کم پشت هستند و علت آن سرشتی می باشد پی آر پی کمک کننده نیست
موفق باشید
دوشنبه 31 تیر‌ماه سال 1392 01:58 ق.ظ
nahal
با سلام . من مدتی است که در فکر پی ار پی برای موهایم هستم. موهای نازک و تقریبا کمی دارم, البته تحت درمان برای موهایم هستم. اما از قطره و قرص خسته شدم و دنبال راه چاره ی بهتری هستم. اما شنیده ام پی ار پی عوارضی دارد و حتی باعث سرطان میشود. و تبلیغاتش هم ممنوع شده. میخواستم بدونم حقیقت دارد? واقعا پی ار پی عوارضی دارد?
پاسخ:
سلام
در حال حاضر در ایران مجوز تولید کیت های پی آر پی توسط وزارت بهداشت صادر می شود. شبهه مطرح شده درباره سرطانزا بودن به دلیل عدم اطلاع کافی از این روش و اشتباه گرفتن آن با روش کشت سلولی است.
روش پی آر پی هیچ گونه عارضه ای جز درد مختصر، تورم و قرمزی هنگام تزریق ندارد.
در صورت تمایل جهت مشاوره تلفنی، با شماره های مندرج در سایت تماس حاصل فرمایید.
دکتر محقق
www.mediran.info
شنبه 12 مرداد‌ماه سال 1392 07:49 ب.ظ
رعنا
سلام. دختری هستم22ساله الان4ساله که ریزش مو دارم هر ازمایشی هم که دادم سالم بود.تا اینکه پیش اخرین دکتری که رفتم گف ارثی هست.ما ن تو فامیلای مامانم کچل داریم ن فامیلای بابام.بعدشم من موهام درمیاد ولی باز میریزه!!!!!!!!!!چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟توروخدا جواب بدین.موهام خیلی کم پشت شده.خیلیییییییییییییی غصه مندم.
پاسخ:
اسخ
برای اعلام نظر خود نیاز به معاینه شما دارم
در صورت تمایل جهت گرفتن وقت مشاوره حضوری با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید
33065586
09393100417
موفق باشید
دکتر محقق

  

 

سلام
آقای دکتر من دختر سی ساله ام.هشت ساله بودم که به صرع دچار شدم .به خاطر همین داروهای مختلف مصرف کردم به مدت هفده سال.دوازده سال پیش دچار ریزش مو شدم هر درمانی کردم فایده نداشت.ازمایشات مختلفی انجام دادم ولی علت ریزش مو معولم نشد.ایا با گذشت این همه سال پی آر پی جواب میدهد.یانه.بدلیل پراکندگی ریزش مو برای کاشت مو مناسب نیستم.ممنون از شما
پاسخ:
سلام
پیاز های مو در این موارد سالم هستند و برای خروج از فاز عدم رشد، نیاز به تحریک دارند. به نظر اینجانب پی آر پی موثرترین روش موجود برای ایجاد این تحریک می باشد.

 

 

سلام
من برای ریزش موهام به دکتر مراجعه کردم و ایشون گفتن باید پی ار پی کنم
چند روز پیش جایی خوندم که ممکنه عامل های رشد پی ار پی به جای تقویت پیاز مو باعث رشد پوست و ایجاد ضایعات پوستی در سر بشه
ایا این مورد امکان داره پیش بیاد
پاسخ:
سلام
شخصا هنوز به گزارش چنین عارضه ای برخورد نکرده و تا به حال با آن مواجه نبوده ام.

 

 

سلام خسته نباشید
میخواستم بدونم عمل prp روی جای سزارین"واریس"برای لاغری وبهبودبیماری cf جواب میدهد
ممنون از شما
پاسخ:
سلام
از موارد ذکر شده، پی آر پی فقط در مورد اسکار سزارین کاربرد دارد. البته این روش باید در همراهی با جراحی برداشتن اسکار انجام شود.

 

   
 
 
 
                                         
 

تاریخ ارسال: سه‌شنبه 8 آذر‌ماه سال 1390 ساعت 07:23 ب.ظ | نویسنده: دکتر کاظم محقق | چاپ مطلب
نظرات (45)
جمعه 18 آذر‌ماه سال 1390 08:37 ق.ظ
الف.
امتیاز: 0 0
لینک نظر
با سلام و خسته نباشی و تشکر پیشاپیش از راهنمایی شما. با توجه به اینکه این روش جدید است چگونه می توان از نداشتن عوارض طی طولانی مدت اطمینان داشت؟ برای چه الگوهای ریزش مویی موثر است؟ تاثیر این روش تا چه مدت باقی خواهد ماند؟ در بخش معایب نوشته بودید نیاز به 6 ماه تا یک سال درمان دارد آیا منظور شما درمان پیش از انجام PRP و به روشهایی غیر از آن مثلا مصرف دارم و محلولهای موضعی است و یا همین انجام مکرر PRP مدنظر شما بوده است؟
من دختری 27 ساله هستم که تاج سرم کم پشت است در سالهای گوناگون از روشهای مختلفی چون محلول ماینوکسیدیل، و یا پارسال از زاندروکس و اکوفان اسـتفاده کرده ام اما با قطع زاندروکس (5 ماه پیش) همه چیز به حالت اول خود برگشت (هنوز اکوفان می خورم) آیا می توانم با اطمینان از PRP استفاده کنم؟
پاسخ:
سلام. ممنون
این روش در حدود 20 سال است که در دنیا در حال بررسی ست و در این مدت هیچ گونه عارضه و عواقب سوئی گزارش نشده است.
این روش در تمام الگوهای ریزش مو به جز آلوپسی اسکار می تواند موثر باشد. برای اطلاعات بیشتر در مورد انواع ریزش مو به لینک زیر مراجعه فرمایید:
http://prptreatments.blogsky.com/1390/07/23/post-3
پی آر پی روش کند اثری می باشد و برای شروع اثرات خود به حداقل یک ماه زمان نیاز دارد. حتی در برخی گزارشات رویش مجدد بعد از گذشت 9 ماه مشاهده شده است.
به نظر بنده شما با اطمینان خاطر می توانید از روش پی آر پی استفاده کنید .
موفق باشید
دکتر محقق
www.mediran.info
جمعه 25 آذر‌ماه سال 1390 08:22 ق.ظ
زهره
امتیاز: 0 0
لینک نظر
باسلام من روی صورتم جای جوش عمیق وغیرعمیق دارم که قبلا 3بارلیزرفراکشنال کردم ولی هنوزنیازبه درمان دارم به نظرشمابرای ادامه لیزربهتره یاپی آرپی؟
هزینه پی ارپی برای 2طرف صورت چقدراست؟
منظورازیک کیت یک سرنگ است؟(شمادرقسمتهایی از سایت نوشته بودیدپی آرپی دائمیست؟اماتواین قسمت گفتید1تا4سال)یعنی برگشت دارد؟یاعمریست؟
پاسخ:
سلام
لیزر فراکشنال یکی از روش های خوب و موثر در کاهش اثرات آکنه می باشد. به نظر بنده در انتخاب اولین روش یرای درمان این ضایعه، پی آر پی ارجح است زیرا عوارض احتمالی لیزر را نداشته و نیاز به مراقبت بعدی ندارد. همچنین پی آر پی یک روش کاملا طبیعی ست. می توان لیزر و پی آر پی را در همراهی هم استفاده کرد. این کار نتایج بسیار خوبی را به دنبال خواهد داشت.

هزینه به وسعت منطقه و بالطبع تعداد کیت مصرفی بستگی دارد. هزینه هر کیت در صفحه مربوطه آمده است.

منظور از کیت لوله های مخصوصی ست که خون در آن ریخته شده و توسط ان پلاکت را جدا می کنند . برای اطلاعات بیشتر این لینک را مطالعه بفرمایید

http://prptreatments.blogsky.com/pages/prp-kit/

اثرات پی آر پی در مورد جوان سازی صورت و جای جوش دائمی ست. منظور از 1-4 سال این است که با افزایش سن، پوست هم حالت پیرتری به خود می گیرد و برای برگرداندن آن به حالت قبل، می توان پی آر پی را تکرار کرد. در واقع پی آر پی روند پیری را متوقف نمی کند ولی در ظاهر فرد، زمان را به عقب بر می گرداند.
موفق باشید
دکتر محقق
www.mediran.info
سه‌شنبه 29 آذر‌ماه سال 1390 11:05 ق.ظ
امتیاز: 0 0
لینک نظر
با سلام وتشکرازجواب سریع وکاملتان.میشه بگید برای جای جوش عمیق prpموثرتره یاساب سیژن؟
هزینه کدام کمتراست؟
درمورد روش ساب سیژن توضیح میدیدیامقاله میذاریدآیااین هم مثل prpبه صورت تزریق است؟لطفابگیدهزینه آن برای کل صورت چقدراست؟
پاسخ:
سلام
اگر هر روش به تنهایی مد نظر باشد، ساب سیژن موثر تر است
هزینه ساب سیژن کمتر است.
توضیحات این روش را در وبسایت www.mediran.info قرار داده ایم.
در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره های مندرج در وبسایت تماس حاصل فرمایید
موفق باشید
دکتر محقق
چهارشنبه 17 اسفند‌ماه سال 1390 08:10 ق.ظ
سامیار
امتیاز: 0 0
لینک نظر
سلام.من پسری 20 ساله هستم ریزش موی ارثی در ما وجود داره.الان حدود 3 ساله من متوجه شدم که ریزش مو دارم و در حال حاضر شقیقه هام حدود 3 سانت عقب رفته یعنی این نواحی کامل تاس شده.
آیا prp میتونه به رشد مجدد موهای ریخته ام کمک کنه؟
هزینه این قسمت حدودا چقدر میشه؟
آیا درمان قطعیه و در صورت رشد مجدد موهای تازه امکان ریزشش در مدت زمان آن وجود دارد؟
آیا prp در قسمت هایی از سر که هیچوقت پیاز در آن وجود نداشته مثلا جلو تر از خط موهای طبیعی هم موثره؟
پاسخ:
سلام
بله پی آر پی این قابلیت را دارد
هزینه در هر جلسه 450 هزار تومان است و ممکن است تا 4 جلسه نیاز به درمان داشته باشد
در 90 در موارد پاسخ به درمان وجود دارد. موهای قبلی و جدید در خطر ریزش قرار دارند و باید با روش مزوتراپی از آن پیشگیری نمود
خیر پی آر پی فقط در نواحی دارای پیاز قبلی مو عمل می کند
موفق باشید
دکتر محقق
www.mediran.info
سه‌شنبه 15 فروردین‌ماه سال 1391 02:51 ق.ظ
احمد
امتیاز: 0 0
لینک نظر
سلام و ممنون بابت کمکتون ،من پارسال 2 بار کاشت مو در 2 موسسه انجام دادم 29 سالمه و تقریبا از کاشتم راضیم ولی موهام همچنان ریزش داره و البته قسمت جلو موهام چون کاشت داشتم شکر خدا خیلی بهترن ولی بالای سرم کم پشت هست و نازک و رشد موهام از یه اندازه ای بیشتر نمیشه الانم حدود 8 ماهی میشه فیناستراید میخورم حالا سوالم اینجاست که میخوام PRP انجام بدم آیا مصرف فیناستراید را باید قطع بکنم؟ (فیناستراید هم تقریبا ریزش موهامو کمتر کرده) آیا بعد از PRP باید بازم فیناستراید مصرف بکنم؟ آیا PRP مشکلی برای موهای کاشته شدم ایجاد نمیکنه؟ و چند کیت لازم هست و آیا شما در استان هرمزگان پزشک خاصی را مد نظر دارین برای انجام PRP ؟ مرسی
پاسخ:
سلام
خیر، مصرف فیناستراید با پی آر پی تداخلی ندارد و می توانید استفاده کنید
پی آر پی مشکلی برای موهای کاشته شده ندارد و حتی آنها را تقویت خواهد کرد.
یک کیت برای شما کافیست
متاسفانه از همکاران در استان هرمزگان بی اطلاعم
موفق باشید
دکتر محقق
www.mediran.info
چهارشنبه 16 فروردین‌ماه سال 1391 03:37 ق.ظ
shahab
امتیاز: 0 0
لینک نظر
سلام میخواستم بدونم آیا بیمه هزینه prp موی سر را پشتیبانی میکنه؟
prp در ریزش موی ارثی رویش مجدد هم داره؟
یعنی موها توسط درمان prp مثل اول پرپشت میشه؟
آدرس دقیق کلینینک شما کجاست؟
برای تشخیص یک پزشک خوب برای انجام عمل prp چه پیشنهادی میکنید؟
ببخشید زیاد سوال پرسیدم آخه تو همین روزا میخوام موهامو prp کنم.
پاسخ:
سلام
خیر معمولا بیمه ها این روش پوشش نمی دهند. در هر حال توصیه می کنم با شرکت بیمه خود مشاوره کنید.
بله در ریزش موی ارثی هم موثر و پرپشت کننده است
آدرس ما را در بخش تماس با ما سایت www.mediran.info بیابید.
در صورت تمایل جهت مشاوره ی بیشتر با ما تماس بگیرید.
موفق باشید
سه‌شنبه 16 خرداد‌ماه سال 1391 02:49 ب.ظ
ستاره
امتیاز: 0 0
لینک نظر
سلام.من دختری 27 ساله هستم دوساله از دردزانو رنج میبرم گفتند نرمی غضروفه یه دکتر دیگم گفته انحراف کشکک دارم قول داده با کفشی که برام تجویز کرده خوب میشم یعنی با اسکن کردن پاهام مخصوص خودم کفش داده.می خواسستم بدونم من اگه پی آر پی انجام بدم خوب میشم میتونم چهارزانو روی زمین بشینم یا از پله راحت بالا پایین بشم.چون در حال حاظر هیچ کدام از این کارها رو نمی تونم انجام بدم خواهش میکنم راهنماییم کنین.مرسی
پاسخ:
سلام
در ایران گزارشات کافی در این مورد وجود ندارد ولی پزشکان اروپایی و امریکایی نتایج مثبتی را در درمان کوندرومالاسی توسط پی آر پی گزارش کرده اند.
موفق باشید
دکتر محقق
www.mediran.info
جمعه 19 خرداد‌ماه سال 1391 01:26 ب.ظ
hale
امتیاز: 0 0
لینک نظر
باسلام و خسته نباشید
آیا می توان در بیماران دیابت نوع 2 برای جوان سازی پوست از روش پی.آر.پی استفده کرد؟
در غیر اینصورت چه روشی را مناسب می دانید؟
پاسخ:
سلام
به خصوص در بیمارا ن دیابتی کنترل نشده توصیه نمیکنم
در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر از طریق شماره های بخش "تماس با ما" وبگاه www.mediran.info با ما تماس بگیرید
موفق باشبد
سه‌شنبه 20 تیر‌ماه سال 1391 04:55 ب.ظ
امتیاز: 0 0
لینک نظر
من مدت 12 سال است که بیماری vitiligo دارم. آیا
prp میتواند برای درمان یا استتار لکه ها مؤثر باشد .تجمع لکه ها در قسمت روی پا وانگشتان دست می باشد.

با تشکر
پاسخ:
سلام
شواهدی از اثر بخشی پی آر پی در این مورد وجود ندارد و توصیه هم نمی کنم.
موفق باشید
دکتر محقق
www.mediran.info
سه‌شنبه 20 تیر‌ماه سال 1391 11:56 ب.ظ
ش
امتیاز: 0 0
لینک نظر
ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما استاد عزیز . سوال که بنده داشتم اینه که برای انجام عمل prp محدوده سنی خاصی ( منظور حداقل ) وجود داره ؟؟ مثلا من که 17 سالمه و مدتیه که به شدت مو هام نازک شده و شروع به ریزش کرده ( به طوری که در زیر نور معمولی تا اواسط پوست سرم کاملا پیداست ) انجام prp موءثره ؟؟ با تشکر . * موفق باشید *
پاسخ:
سلام
بعد از سن 12 سالگی تقریبا محدودیت سنی برای انجام پی آر پی وجود ندارد
موفق باشید
دکتر محقق
www.mediran.info
پنج‌شنبه 22 تیر‌ماه سال 1391 03:11 ب.ظ
فریده رضوی
امتیاز: 0 0
لینک نظر
سلام از مطالب مفید تون متشکرم اگر بعداز prpیکی دوتا ویتامین e مصرف شده باشه آیا اثرآن دیگه از بین میرود؟ آیا prp برای لکه های تیره زیر بغل یا برای لکه های سفید(پیسی)قابل استفاده است در صورت امکان برای هر کدام توضیح دهید متشکرم
پاسخ:
سلام
مصرف ویتامین e اثرات پی آر پی را کاهش می دهد ولی کاملا از بین نمی برد. پی آر پی در مورد لکه های تیره ممکن است موثر باشد ولی در پیسی یا ویتیلیگو توصیه نمی شود.
موفق باشید
دکتر محقق
www.mediran.info
پنج‌شنبه 22 تیر‌ماه سال 1391 03:15 ب.ظ
فریده رضوی
امتیاز: 0 0
لینک نظر
سلام اگر قبل از prpآسپرین مصرف کرده باشیم چه اتفاقی خواهد افتاد آیا prp بیاثر خواهد شد
پاسخ:
سلام
اثرات کم می شود ولی کاملا از بین نمی رود
موفق باشید
دکتر محقق
www.mediran.info
چهارشنبه 29 شهریور‌ماه سال 1391 02:51 ب.ظ
سودابه
امتیاز: 0 0
لینک نظر
باسلام میخاستم بدونم ژی ار ژی در مورد مشکل مفصل ران تاثیر داره یانه ؟ برادر من مشکل مفصل لگن داره وگفتن در سن بالا باید تعویض مفصل بشه آیا با ژی ار ژی درمان میشود ؟
پاسخ:
سلام
توصیه می کنم پاسخ این سوال را از پزشک ارتوپد برادرتان بخواهید ولی پی آر پی قابلیت تزریق در مفصل ران را دارد.
موفق باشید
دکتر محقق
www.mediran.info
پنج‌شنبه 27 مهر‌ماه سال 1391 07:43 ب.ظ
نسرین
امتیاز: 0 0
لینک نظر
سلام دکتر جان.خسته نباشید باتشکر از ایجاد سایتی جهت پاسخگویی به سوالات .من 35 ساله هستم وفرم صورتم کاملاگرد هست وحساسیت شدیدی نسبت به خط خنده ای که درحال عمیق شدن ( مخصوصادو طرف بینی ام حالت گود رفتگی زیاد وخطوط خنده تقریبا نیمه عمیق شده)پارسال 2بار چربی تزریق کردم اما بیشتر گونه های من ولپم پر شد ولی خط خنده متاسفانه باوجود اینکه از دوطرف چانه ام چربی تزریق شد باز هیچ تغییری نکرد.سوال من از شما1_آیا PRPمیتونه این مشکل منو برطرف کنه یاخیر؟2-بهترین محل جهت تزریق چربی همراه با PRPبرای رفع این مشکلم حدودا کدوم ناحیه از صورتم باشه بهتره ؟3-برای گرفتن نتیجه ی مطلوب قیل از PRPچه اقداماتی لازمه انجام بدم؟ پیشاپیش از بذل عنایت شما سپاسگذارم.در پناه حق سلامت باشید.
پاسخ:
سلام
برای پاسخ به سوالات شما نیاز به مشاوره حضوری می باشد.
موفق باشید
www.mediran.info
یکشنبه 7 آبان‌ماه سال 1391 05:07 ب.ظ
احسان
امتیاز: 0 0
لینک نظر
سلام
من 24 سالمه و تقریبا از 20 سالگی به بعد ریزش مو دارم و هر سال از حجم موهام کم میشه.میخواستم بدونم prp واسه من موثره یا نه؟ و اینکه امکان رشد مجدد موها و پر پشت شدن مو داره
با تشکر
پاسخ:
سلام
بله پی آر پی قابلیت کمک به مشکل شما را دارد.
در صورت تمایل با ما تماس بگیرید.
موفق باشید
www.mediran.info
پنج‌شنبه 11 آبان‌ماه سال 1391 10:25 ق.ظ
حسین-ک
امتیاز: 0 0
لینک نظر
باسلام من پسری ۲۶ساله هستم قبلا جهت ریزش مو ازماینوکسیدیل وفیناستراید(بانظرپزشک) استفاده کردم ولی بعدازقطع آن باز دچارریزش موشده ام. طی انجام یک آزمایش هورمونی خون مشخص شد تستوسترون خون من ازحدمجاز بالاتراست .آیا باتوجه به تستوسترون بالای خون من بعدازانجام prpبازهم دچار ریزش مومی شوم؟
پاسخ:
سلام
بله و باید اثر تستوسترون بر روی پیازهای موی شما خنثی شود.
موفق باشید.
دکتر محقق
www.mediran.info
شنبه 2 دی‌ماه سال 1391 04:48 ب.ظ
حامد
امتیاز: 0 0
لینک نظر
سلام اقای دکتر من 38سال دارم وچند بار زیر چشمم را بوتاکس کردم تاتقریبا بیست روز قبل که prp انجام دادم برا قسمتهایی از سرم که احساس میکردم کم پشت شده من از دکترش خواستم اضافه اش رو زیر چشمم تزریق کنه که اونم انجام داد حالا موهام که هیچ اثری تا الان نداشته وتقریبا نا امیدم که اثر بکنه وزیر چشمم هم احساس میکنم اثر بوتاکس رو هم از بین برده ایا این دو بوتاکس و پی ار پی رو نمیشه با هم انجام داد ویا اینکه ممکنه بعدا اثر کنه در کل برا زیر چشم و سر چقدر زمان رو فکر میکنید باید بگذره
پاسخ:
سلام
اگر آماده سازی پی آر پی به روش صحیحی باشد، برای تزریق در سر و زیر چشم هر کدام یک کیت لازم است و کمتر از این میزان اثربخشی چندانی نخواهد داشت.
هر چند محل اثر پی آر پی و بوتاکس با یکدیگر متفاوت است ولی تزریق همزمان آنها را توصیه نمی کنم. پی آر پی و بوتاکس هر کدام بر روی چروک های خاصی تاثیر گذارند.
موفق باشید
دکتر محقق
www.mediran.info
چهارشنبه 20 دی‌ماه سال 1391 03:28 ب.ظ
فرزانه همتی
امتیاز: 0 0
لینک نظر

باسلام
لطفاْ من را راحنمائی کنید من دیروز جواب آزمایشم را گرفتم ژلاکت خونم پایین بود تا یک یا ژش تقریباْ هر سال ۲ با خون می دادم آیا این موضع باعث شده ژلاکت خون ژائینم بیاید یا نه ؟ قرار بود هفته بعد هم خون بدهم آیا این کار اشتباده است یا برعکس؟
لطفاْ راهنمایی کنید چه باید کرد ؟
قبلاْ از راهنمایی شما کمال تشکر را دارم .
پاسخ:
سلام
در صورتی که خون دادن باعث کمبود ویتامین ها و مواد مغذی در بدن شما شود، می تواند عامل کمبود پلاکت هم گردد که البته با جبران این مواد، قابل برگشت است.
موفق باشید
دکتر محقق
www.mediran.info
دوشنبه 23 بهمن‌ماه سال 1391 03:21 ق.ظ
رنگین
امتیاز: 0 0
لینک نظر
با سلام
من دختری 27 ساله ام که دچار کم مویی شدید میباشم همیشه اطرافیان بهم میگفتن علتش حتما ارثی هست اما من امسال به دکتر مراجعه و طی آزمایشاتی تشخیص دادن پلاکت خونم ضعیفه و باید prp بشم.تا الان دوبار prp انجام دادم.دوماه ازش گذشته نمیدونم نتیجه میگیرم یا. . .
منتظر راهنمایی شما هستم
با تشکر
پاسخ:
سلام
سلام. البته پلاکت درمانی قابلیت تقویت موهای شما را دارد ولی کمبود پلاکت مستقیما بر روی کم مویی تاثیری ندارد.
توصیه به مشاوره حضوری برای شما دارم
در صورت تمایل با ما تماس بگیرید
www.mediran.info
چهارشنبه 25 بهمن‌ماه سال 1391 01:38 ب.ظ
سحر
امتیاز: 0 0
لینک نظر
با عرض سلام و خسته نباشید
میخواستم بدونم که آیا PRP برای کبودی زیر چشم در مورد کسانیکه مبتلا به بیماری آرتریت روماتوئید(لوپوس)هستند خطری دارد؟و آیا در مورد کبودی زیر چشم تاثیر خواهد داشت یا خیر خواهش میکنم جواب سوالمو در مورد لوپوس هرچه زودتر بدید
خیلی ممنون از زحمتتون
پاسخ:
سلام
در مورد لوپوس اصلا توصیه به انجام پی آر پی ندارم
روش های موثر و کاملا امنی برای این منظور وجود دارد
در صورت تمایل با ما تماس بگیرید
www.mediran.info
جمعه 4 اسفند‌ماه سال 1391 08:59 ب.ظ
سیما
امتیاز: 0 0
لینک نظر
سلام .خانمی هستم 45 ساله ویتامین e و عصاره گیاه مغربی مصرف میکنم میتوانم prp روی صورت انجام بدهم؟؟؟
پاسخ:
سلام
این ویتامین و عصاره اثرات پی آر پی را کاهش خواهد داد
موفق باشید
دکتر محقق
www.mediran.info
جمعه 4 اسفند‌ماه سال 1391 09:03 ب.ظ
امتیاز: 0 0
لینک نظر
برای افتادگی گونه و گودی دور چشم مفید هست لطفا توضیح دهید؟ بعد از تزریق میتوان به کار های روزمره پرداخت؟
پاسخ:
سلام
پی آر پی برای افتادگی گونه مفید است ولی گودی چشم نیاز به تزریق چربی یا هیالورونیک دارد
پس از تزریق بلافاصله می توانید به کارهای روزمره خود بپردازید
موفق باشید
دکتر محقق
www.mediran.info
شنبه 5 اسفند‌ماه سال 1391 04:00 ب.ظ
پوران علیشاهی
امتیاز: 0 0
لینک نظر
سلام برای چروک زیر چشم پی آر پی بهتر است یا تزریق چربی و هزینه پی ار پی برای هر دوچشم چقدر می شود و کجا باید مراجعه کنم .
پاسخ:
سلام
برای این منظور پی آر پی روش مناسب تریست
هزینه برای هر دو چشم 450 هزار تومان است
در صورت تمایل از بخش "تماس با ما" در وبگاه www.mediran.info هماهنگ فرمایید.
موفق باشید
سه‌شنبه 22 اسفند‌ماه سال 1391 11:31 ب.ظ
سارا
امتیاز: 0 0
لینک نظر
با سلام وخسته نباشید زنی ۳۱ ساله هستم که هم دچار ارتریت خفیف مفاصل انگشتان دستم هستم و هم رگهای پشت دستم به علت نازک شدن پوست دست به شدت برجسته و مشخص است و همین ظاهر نا زیبایی به دستم داده و آن را بسیار پیر نشان می دهد می خواستم راهنمایی بفرمایید که آیا انجام prp برای من مفید خواهد بود و چقدر هزینه خواهد داشت با تشکر
پاسخ:
سلام
بله پی آر پی در جوان سازی پوست دست بسیار موثر است
هزینه هر جلسه پلاکت درمانی 450 هزار تومان است
موفق باشید
دکتر محقق
www.mediran.info
پنج‌شنبه 24 اسفند‌ماه سال 1391 10:35 ق.ظ
مسعود
امتیاز: 0 0
لینک نظر
با درود فراوان میخواستم بپرسم بعد از تزریق در پوست سر و انجام پی ار پی چه مراقبت هایی لازمه و آیا باید به طور مرتب زیر نظر شما باشیم یا خیر؟
پاسخ:
سلام
مراقبت خاصی نیاز ندارد
فقط بهتر است تا روز بعد استحمام نشود و مصرف هر دارویی را با پزشک پی آر پی کننده هماهنگ فرمایید
موفق باشید
دکتر محقق
www.mediran.info
دوشنبه 28 اسفند‌ماه سال 1391 09:41 ق.ظ
z
امتیاز: 0 0
لینک نظر
با سلام،
من فردا برای prp مو وقت گرفتم اما هنوز مطمئن نیستم که برم یا نه، چون با توجه به شماره نظام پزشکی آقای دکتر متوجه شدم دکترای عمومی دارند،اگه امکان داره راهنماییم کنید به نظر شما این کار توسط یک دکتر عمومی امکان پذیره یا نه باید حتما زیر نظر متخصص باشه؟
پاسخ:
سلام
بله. تمام پزشکان در صورت گذراندن دوره های مربوطه قادر به انجام این عمل هستند
موفق باشید
دکتر محقق
www.mediran.info
شنبه 3 فروردین‌ماه سال 1392 02:55 ق.ظ
شفق ارج
امتیاز: 0 0
لینک نظر
با سلام من 27 سالمه و1سال قبل جراحی پلک پایین انجام دادم اما متاسفانه محل برش اسکار برجسته داده. میخواستم بدونم (با توجه به اینکه آگاهم که جای زخم هیچ گاه به طور کامل برطرف نمیشه ) برای بهبود وضعیت اسکار زیر چشم چه راه حل هایی وجود دارد؟ تزریق prp تا چه حد موثره؟ لیزر چطور؟ و آیا این روشها برای زیر چشم خطری نداره؟
پاسخ:
سلام
برای این منظور روش های مختلفی از جمله: جراحی مجدد، استفاده از داروهای موضعی ترمیم کننده، لیزر، میکرودرم ابریژن ، پی آر پی و آر اف وجود دارد. پی آر پی هم برای ترمیم اسکار ها روش خوبیست.
در صورت رعایت مراقبت های مربوطه خطری ندارند.
موفق باشید
دکتر محقق
www.mediran.info
دوشنبه 2 اردیبهشت‌ماه سال 1392 04:43 ب.ظ
صابر
امتیاز: 0 0
لینک نظر
با سلام
می خواستم بدانم prp برای ارتروز زانو مفید است وتوان ترمیم غضروف از دست رفته را دارد.
با تشکر .
پاسخ:
سلام
در آمارهایی که در مقالات خارجی در طی 20 سال گذشته آمده است ( مطابق با نتایجی که ما گرفته ایم )، بر این نکته تاکید گشته که پی آر پی درد ناشی از آرتروز را به وضوح کاهش داده است. با اطلاعاتی که از عملکرد پلاکت موجود است به نظر می رسد این کاهش درد به دلیل ترمیم غضروف های مفصلی باشد. پس به نظر بنده پاسخ سوال شما مثبت است.
موفق باشید.
دکتر محقق
www.mediran.info
شنبه 21 اردیبهشت‌ماه سال 1392 12:04 ب.ظ
شوریده
امتیاز: 0 0
لینک نظر
با سلام
مادر من 87 ساله با سابقه 47 سال آرتروز و درد شدید مفاصل می باشند حدوداً 5 سال قبل کله سیستکتومی شده اند و در حال حاضر به دلیل دیابت متفورمین، گلی بنگلامین،سیمواستاتین و لوزارتان مصرف می کنند. سابقاً دیکلوفناک نیز مصرف می کردند با این مشخصات آیا انجام روش پی آرپی برای ایشان امکان پذیر است؟ خطری متوجه ایشان نیست؟با تشکر
پاسخ:
سلام
در صورتی که دیابت در والده محترم شما عارضه دار نشده باشد ( مانند زخم های دیابتی ) ایشان می توانند از این روش بهره ببرند
در صورت تمایل جهت مشاوره تلفنی با ما تماس بگیرید
موفق باشید
www.mediran.info
دوشنبه 6 خرداد‌ماه سال 1392 02:27 ب.ظ
مهرانا
امتیاز: 0 0
لینک نظر
سلام. من حدود 9 ماهه که برای ریزش مو هام وکم پشت بودنشون دارو مصرف میکنم و 4 با ر مزو تراپی انجام دادم.
میخواستم بدونم اگر این روش رو ادامه بدم بهتر هست یا prpانجام بدم؟
البته از این روش مقداری تاثیر دیدم ولی جاهایی از سرم تقریبا خالیه و نگرانم که این روش تاثیر محسوس نداشته باشه.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
پاسخ:
سلام
جلسات کامل مزوتراپی 12 جلسه می باشد و اگر در 4 جلسه متوجه تاثیرات آن شده اید، جلسات خود را کامل کنید

پی آر پی را جهت رویش مجدد موها می توانید تا 4 جلسه انجام دهید. البته این منوط به پاسخ حداقل 20درصدی بعد از جلسه اول می باشد
فواصل جلسات باید 2 ماه باشد.
دکتر محقق
www.mediran.info
یکشنبه 26 خرداد‌ماه سال 1392 03:24 ب.ظ
پروین
امتیاز: 0 0
لینک نظر
با سلام
بنده 23 سال سن دارم و مدت یکماه میشود زیر چشم خود را به دلیل سیاهی و چین وچروک prpکرده ام کبودی زیر چشم چند برابر شده است با دکتر خود در میان گذاشته ام ولی ایشان می فرمایند که تا 4 ماه دیگه جواب میدهد آیا حرف ایشان درست است یا خیر؟لطفاًراهنماییم فرمایید.
پاسخ:
سلام
بله برای ظهور اثرات پی آر پی به حداقل 4 ماه زمان نیاز می باشد.
دکتر محقق
www.mediran.info
یکشنبه 9 تیر‌ماه سال 1392 08:49 ق.ظ
افشین
امتیاز: 0 0
لینک نظر
ایا روش prp از لحاظ پزشکی کاملا تائید شده ؟
ایا هیچ گونه عوراضی مثل لختگی خون ندارد ؟
پاسخ:
اثرات این روش در بسیاری از حوزه های پزشکی ثابت شده است و شما می توانید نتایج بررسی ها و مقالات مربوط به آن را با جستجو در منابع پزشکی خارجی در وب پیدا نمایید
عوارض پی آر پی بخصوص عارضه ذکر شده بسیار نادر است.
دکتر محقق
www.mediran.info
چهارشنبه 12 تیر‌ماه سال 1392 12:06 ق.ظ
بهار
امتیاز: 0 0
لینک نظر
سلام.خسته نباشید/خواهشا منو راهنمایی کنید.دختری دارم 17 ساله که ژنتیکی و به خاطر ازدواج فامیلی ما موهای خیلی نازک و کم پشتی داره در حدی که کف سرش مشخصه و از این بابت خیلی ناراحته.آیا با این روشPRP میشه امیدی داشت که موهاش پر پشت و ضخیم بشه؟تا به حال کسی این کارو کرده؟ ممنون
پاسخ:
سلام
در مواردی که از بدو تولد موها نازک و کم پشت هستند و علت آن سرشتی می باشد پی آر پی کمک کننده نیست
موفق باشید
دکتر محقق
www.mediran.info
دوشنبه 31 تیر‌ماه سال 1392 01:58 ق.ظ
nahal
امتیاز: 0 0
لینک نظر
با سلام . من مدتی است که در فکر پی ار پی برای موهایم هستم. موهای نازک و تقریبا کمی دارم, البته تحت درمان برای موهایم هستم. اما از قطره و قرص خسته شدم و دنبال راه چاره ی بهتری هستم. اما شنیده ام پی ار پی عوارضی دارد و حتی باعث سرطان میشود. و تبلیغاتش هم ممنوع شده. میخواستم بدونم حقیقت دارد? واقعا پی ار پی عوارضی دارد?
پاسخ:
سلام
در حال حاضر در ایران مجوز تولید کیت های پی آر پی توسط وزارت بهداشت صادر می شود. شبهه مطرح شده درباره سرطانزا بودن به دلیل عدم اطلاع کافی از این روش و اشتباه گرفتن آن با روش کشت سلولی است.
روش پی آر پی هیچ گونه عارضه ای جز درد مختصر، تورم و قرمزی هنگام تزریق ندارد.
در صورت تمایل جهت مشاوره تلفنی، با شماره های مندرج در سایت تماس حاصل فرمایید.
دکتر محقق
www.mediran.info
شنبه 12 مرداد‌ماه سال 1392 07:49 ب.ظ
رعنا
امتیاز: 0 0
لینک نظر
سلام. دختری هستم22ساله الان4ساله که ریزش مو دارم هر ازمایشی هم که دادم سالم بود.تا اینکه پیش اخرین دکتری که رفتم گف ارثی هست.ما ن تو فامیلای مامانم کچل داریم ن فامیلای بابام.بعدشم من موهام درمیاد ولی باز میریزه!!!!!!!!!!چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟توروخدا جواب بدین.موهام خیلی کم پشت شده.خیلیییییییییییییی غصه مندم.
پاسخ:
اسخ
برای اعلام نظر خود نیاز به معاینه شما دارم
در صورت تمایل جهت گرفتن وقت مشاوره حضوری با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید
33065586
09393100417
موفق باشید
دکتر محقق
www.mediran.info
دوشنبه 4 شهریور‌ماه سال 1392 05:23 ق.ظ
اقیانوس
امتیاز: 0 0
لینک نظر
سلام
آقای دکتر من دختر سی ساله ام.هشت ساله بودم که به صرع دچار شدم .به خاطر همین داروهای مختلف مصرف کردم به مدت هفده سال.دوازده سال پیش دچار ریزش مو شدم هر درمانی کردم فایده نداشت.ازمایشات مختلفی انجام دادم ولی علت ریزش مو معولم نشد.ایا با گذشت این همه سال پی آر پی جواب میدهد.یانه.بدلیل پراکندگی ریزش مو برای کاشت مو مناسب نیستم.ممنون از شما
پاسخ:
سلام
پیاز های مو در این موارد سالم هستند و برای خروج از فاز عدم رشد، نیاز به تحریک دارند. به نظر اینجانب پی آر پی موثرترین روش موجود برای ایجاد این تحریک می باشد.
دکتر محقق
www.mediran.info
دوشنبه 4 شهریور‌ماه سال 1392 03:13 ب.ظ
محمود
امتیاز: 0 0
لینک نظر
سلام
من برای ریزش موهام به دکتر مراجعه کردم و ایشون گفتن باید پی ار پی کنم
چند روز پیش جایی خوندم که ممکنه عامل های رشد پی ار پی به جای تقویت پیاز مو باعث رشد پوست و ایجاد ضایعات پوستی در سر بشه
ایا این مورد امکان داره پیش بیاد
پاسخ:
سلام
شخصا هنوز به گزارش چنین عارضه ای برخورد نکرده و تا به حال با آن مواجه نبوده ام.
دکتر محقق
www.mediran.info
سه‌شنبه 5 شهریور‌ماه سال 1392 11:38 ق.ظ
مریم
امتیاز: 0 0
لینک نظر
سلام خسته نباشید
میخواستم بدونم عمل prp روی جای سزارین"واریس"برای لاغری وبهبودبیماری cf جواب میدهد
ممنون از شما
پاسخ:
سلام
از موارد ذکر شده، پی آر پی فقط در مورد اسکار سزارین کاربرد دارد. البته این روش باید در همراهی با جراحی برداشتن اسکار انجام شود.
موفق باشید
دکتر محقق
www.mediran.info
سه‌شنبه 12 شهریور‌ماه سال 1392 11:14 ق.ظ
میترا
امتیاز: 0 0
لینک نظر
سلام آقای دکتر
از توضیحات کامل شما تشکر می کنم
خواهش می کنم بفرمایید بعد از پی آر پی برای ریزش مو دقیقا چه اتفاقی خواهد افتاد؟ آیا موهای قبلی شروع به ریزش می کند و بعدا موهای جدید رشد می کند ؟
در واقع منظورم اینه که بعد از پی آر پی چه علائمی طبیعی و چه علائمی غیر طبیعی است ؟
پاسخ:
سلام
در اکثریت موارد بعد از پی آر پی ریزش موها کاهش می یابد و رویش مجدد موها پس از 6 هفته آغاز می شود. در درصدی از موارد پس از پی آر پی ابتدا ریزش موها زیاد شده و به تدریج کاهش یافته و سپس رویش مجدد موهای اخیرا ریخته شده و قبلی آغاز خواهد شد
اثر دیگر پی آر پی ضخیم کردن موهای نازک و کرکی می باشد
موفق باشید
دکتر محقق
www.mediran.info
جمعه 22 شهریور‌ماه سال 1392 07:03 ب.ظ
جمال
امتیاز: 0 0
لینک نظر
سلام 22 سالمه ریزش موهام ارثین ولی 1سال و خوردیه رفتم دکترواز ماینوکسیدیل 5% و قرص فیناستراید 1 میلی مصرف میکنم اما 1ماهی هست ک ریزش موهام از قبل بیشتر شده ب دکترم گفتم روش prpخوبه گفت نه بی فایده است ایا نظرش درسته ؟ لطف کنید جوایمو بدبید
پاسخ:
سلام
اثراث پی آر پی در مورد موهای ریخته شده در 10 ساله ی اخیر محسوس تر است. نتایج انجام روش سوپر پی آر پی در مورد بازگشت موهای ریخته شده امیدوارکننده بوده است.
موفق باشید.
دکتر محقق
www.mediran.info
پنج‌شنبه 4 مهر‌ماه سال 1392 09:08 ب.ظ
حسن
امتیاز: 0 0
لینک نظر
سلام خیلی ممنون از سایت بسیار خوبتان
شما کرمان کسی از دکترها را میشناسید ومعرفی بکنید؟ممنون
پاسخ:
سلام
متاسفانه از همکاران کرمانی بی اطلاعم
موفق باشید
دکتر محقق
www.mediran.info
یکشنبه 14 مهر‌ماه سال 1392 10:23 ق.ظ
مولایی
امتیاز: 0 0
لینک نظر
با سلام و خسته نباشید من خانوم ۳۳ ساله هستم که مدت ۷ ساله که ریزش موی شدید دارم دکتر رفتم قرص زینک و اسپیرونولاکتون به همراه قطره جهت موهام تجویز کردند الان از مصرف قرص و قطره خسته شدم آیا روش PRP می تونه به من در ریزش موهام کمک کنه
پاسخ:
سلام
شما می توانیدبرای پیشگیری از ریزش مو از روش مزوتراپی و برای رویش مجدد موها از روش پی آر پی استفاده فرمایید.
دکتر محقق
www.mediran.info
یکشنبه 14 مهر‌ماه سال 1392 11:34 ب.ظ
سعید
امتیاز: 0 0
لینک نظر
درود...
سایت بسیار بسیار مفید و خوبی دارید من 20 به شما میدهم.
من 26 ساله هستم که مشکلم وجود جای جوش در صورتم است. 3 مرتبه لیزر و دو مرتبه پی آر پی انجام داده ام. 7 مهر لیزر انجام دادم و هفته ی آینده (22 مهر) هم پی آر پی سوم قرار است انجام بگیرد.
دکتر برای من قرص ویتامین c از صبحانه، zink plus بعد از نهار و ویتامین E100 بعد از شام تجویز کرده است. سوال اول شما گفته بودید ویتامین e برای پی آر پی مناسب نیست؟من با پزشکم در میان بگذارم؟ سوال دوم. من احساس میکنم اثر لیزر نسبت به پی آر پی بهتر است. نمیدانم این تصور اشتباست یا واقعا اینگونه است؟؟
من شرایط پوستم نسبت به روز اول بسیار راضی کننده تر شده است ولی هنوز مقداره کمی جای جوش مانده. سوال سوم چرا شما تاکید دارید ترکیب لیزر و پی آؤ پی با هم بهتر است (حرف دکتر من هم همین است).
با تشکر فراوان از زحمات شما...
پاسخ:
سلام
از ابراز لطف شما بسیار سپاسگذارم
بله با پزشک خود در میان بگذارید
افزایش اثرات مثبت پی آر پی در همراهی با لیزر در کارآزمایی های بالینی ثابت شده است
موفق باشید
دکتر محقق
www.mediran.info
پنج‌شنبه 30 آبان‌ماه سال 1392 02:48 ق.ظ
Sara
امتیاز: 0 0
لینک نظر
با سلام و خسته نباشید خدمت شما دکتر عزیز
دختری 25 ساله هستم که که هم از طرف پدر هم خانواده ی مادر طاسی داریم.
و من موهام خیلی کم پشت شده پوست سرم مشخصه و کارم شده گریه نمیدونم ارثی هست یا نه
یک ماهه prp انجام داده ام و نتیجه نداده و ازروغن مار و نارگیل هم استفاده میکنم ایا ضرر دارد استفاده از روغن؟؟
ایا موهای من رشد مجدد میکند خیلی ناراحتم
با تشکر و خسته نباشید
پاسخ:
سلام
در صورتی که روش پی آر پی برای ریزش مو به درستی انجام شود، باید برای مشاهده کامل اثرات آن 4 ماه صبر کرد.
توصیه می کنم به ذلیل تداخل اثر نامشخص، از این روغن ها استفاده نشود.
موفق باشید
دکتر محقق
www.mediran.info
یکشنبه 3 آذر‌ماه سال 1392 12:30 ب.ظ
آرش
امتیاز: 0 0
لینک نظر
با سلام،
سالهاست ماینوکسیدیل به همراه فینپشیا استفاده میکنم. آیا بعد از انجام PRP مصرف داروهای بالا بلامانع میباشد؟
پاسخ:
سلام
بلامانع است.
موفق باشید
دکتر محقق
www.mediran.info
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
نام :
پست الکترونیک :
وب/وبلاگ :
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد